Vilken utrustning behöver man för att ta bra bilder?

Fotografering är lika mycket vetenskap som det är konst. Många av oss ”amatörfotografer” inser inte hur viktigt det är med bra belysning för att framhäva objektet på bästa sätt. Jag får ofta frågor om vad man bör tänka på när man fotar, positionering, vinklar och även utrustning är vanliga frågor. Det behöver inte kosta en massa pengar om man vill bygga sin egna lilla fotograferingsstudio. Det är också en rolig erfarenhet och man lär sig väldigt mycket på vägen rent praktiskt. Jag brukar följa Video Influencers på Youtube och tänkte dela med mig av hans tips vad gäller utrustning. Att bygga sin fotostudio i ett garage är faktiskt inte en dum idé och det är något jag själv har gjort både för mig själv och flera av mina vänner.

Du kan också gillar