Lite uppfräschning hemma

Jag behöver göra några tillköp till mitt möblemang. Eller, behöver och behöver… jag önskar väl snarare byta ut några av de möbler jag har mot nya, fräschare varianter. När jag nu slår på stort och byter fönster hemma så ska väl interiören få sig en liten putsning, den med.

Jag har såklart börjat med att skanna av nätet, för det är verkligen inte min grej att köra omkring och på möbelbutikturné. Jag kan komma på minst femtio grejer som jag tycker är roligare att spendera mina helger på. Jag är glad och tacksam över att jag får leva under internethandelns existens.

Nya stolar till matplatsen

Jag började med de stora möbelkedjorna men hittade snart en möbelbutik kallad Wegot och jag måste bara dela med mig av denna upptäckt! Tänk dig typ IKEA fast bredare utbud och snyggare grejer. Priserna är suveräna och vad jag läst bland recensioner så är kvalitet helt ok!

Själv är jag i första hand på jakt efter nya stolar till matplatsen och vill ha ljust, luftigt och skandinaviskt som tema när jag nu köper på mig ny inredning. Det passar hemma hos mig och lugna, neutrala miljöer stimulerar min kreativitet i motsats till skrikiga och brokiga som hämmar den. Det är kanske lite konstigt, men det är så det funkar för mig.

I ett senare skede ska jag mot matcha de nya stolarna med ett nytt matbord (jag har reda sett flera jag gillar), men lite i taget är nog bäst.

Du kan också gillar