Göteborgsfotografering

Jag fick nyligen ett uppdrag av EgenSajt webbhotell att ta en bild för deras nya hemsida som de lanserade förra året. Bilden ska vara en typiskt göteborgsbild och kunna användas som banner på sidan. Eftersom jag tycker om stadsmotiv tog jag på mig uppdraget med glädje. Jag åkte till Göteborg en helg och tog med mig hela min fotoutrustning. Kom fram på lördagen och åkte sedan runt på olika platser, men kunde inte riktigt hitta bra motiv den dagen. Jag avslutade dagen med en pizza och något gott att dricka. Men senare på kvällen fick jag tipset av någon att ta bilder från Ramberget så dit åkte jag!

Fotografering för webbhotells hemsida

EgenSajt erbjuder webbhotellskonton och billiga domäner till väldigt bra priser. Deras hemsida andas kvalitet och tjänsterna dom erbjuder är väldigt pålitliga. Att hitta ett billigt webbhotell är ganska enkelt idag, men att hitta ett billigt webbhotell som levererar god prestanda och service är betydligt svårare, ha därför detta i åtanke när ni väljer webbhotell.

Att ta en bild från Ramberget blev perfekt, här får man en vy över Göteborg som ger en känsla av frihet och vidd. För ändamålet användes ett vidvinkelobjektiv på 11-17mm. För dig som inte varit på utkiksplatsen på Ramberget på Hisingen så rekommenderar jag dig varmt att ta med familjen någon dag eller helg. Utsikten över Göteborg är fantastiskt!

Du kan också gillar