Ett problem mindre

Jag har aldrig varit något vidare ”bra” på att städa menat att jag helt enkelt inte haft något intresse för det. När det väl kommer till kritan och man måste, så är det ju inte neurokirurgi att städa direkt, men fy för vad tråkigt det är. Däremot älskar jag att ha det rent och prydligt runt omkring mig och när jag arbetar är jag nitisk med renlighet såväl som ordning. Jag är inte sorten som trivs i kaos och oreda direkt.

Lite av en latmask

I relationer har detta varit ett återkommande problem – mitt ointresse att hjälpa till med städning. Jag har varit en latmask fler än en gång och det har såklart blivit väldigt frustrerande för mina partners. Nu brakar väl inga relationer ihop för att den ena halvan är omöjlig vad gäller städning, men det har ju varit ett respektlöst drag som jag burit på. Samtidigt vill jag försvara mig med att var och en väljer sina prioriteringar i livet och för mig har minsta möjliga städning varit ett val.

Anlita en städfirma

När jag kom på att jag faktiskt kan anlita en städfirma i Stockholm som kan sköta städningen åt mig så har jag fått ett problem mindre att tänka på. Nu kommer ett städföretag hem till mig en gång i veckan och städar, skurar och gör rent och fint – och på en vecka hinner heller ingen smuts eller oreda gå för långt. Jag slipper städa, men får leva i ett rent och prydligt hem, så det är en win-win på alla sätt. Jag rekommenderar det varmt!

Du kan också gillar